Janske Steenbakkers

"Ik heb in 2004 voor de advocatuur bij GLDK gekozen, omdat ik mensen met raad en daad juridisch goed wil bijstaan. Als u bij mij komt met een kwestie zal ik u eerst naar alle relevante feiten en omstandigheden vragen, die vormen immers altijd het uitgangspunt. Ik bekijk vervolgens of uw zaak juridisch kansrijk is. Daarnaast zal ik samen met u de afweging maken of een procedure - vanwege de procedurele risico’s – financieel en eventueel relationeel de meest wenselijke weg is om in te slaan. Vooruit denken om zodoende nieuwe problemen te voorkomen vind ik heel belangrijk. Kort en goed, ik wil uw raadsvrouwe zijn, zorgvuldig en doordacht.

Op basis van dit alles zal ik dan voor u een reële strategie bepalen. Daarvoor moet je buiten de kaders durven denken, de verschillende mogelijkheden voor ogen houden en soms juridische puzzels oplossen. Daar houd ik van. Je vindt de oplossing niet altijd in de rechtszaal. Ik streef ernaar oplossingen te vinden waar een cliënt ook echt iets aan heeft.

Mijn praktijk bestaat voor een deel uit de zogeheten familierechtzaken, zoals echtscheidingen, gezagskwesties, omgang, alimentatie, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Dit weet ik goed te combineren met het algemene civiele (verbintenissen)recht, het consumentenrecht en het strafrecht voor minderjarigen en volwassenen. Ik ben lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.   logo VNJA

Ik vind het belangrijk dat rechtsbijstand voor iedereen toegankelijk is. Om die reden sta ik cliënten niet alleen bij op basis van een uurtarief, maar vaak ook gesubsidieerd (de toevoeging)."


Stel hier uw vragen voor het gratis spreekuur onlineWilt u voor een goede en snelle beantwoording s.v.p. de onderstaande gegevens invullen?

Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.